Een afspraak voor een sterilisatie bij de man, ook wel vasectomie genoemd, maakt u via de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Graag informeren we u dan ook over de stappen waarmee uw aanmelding voor een vasectomie van het Centrum voor Urologie in zijn werk gaat:

Verwijzing van de huisarts.

Naar aanleiding van uw wens tot sterilisatie verwijst uw huisarts u naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U hebt in eerste instantie behoefte aan informatie. Uiteraard kun u bij vragen contact opnemen met de assistenten van de polikliniek Urologie (073 - 553 6010). Zij helpen u graag verder.

 

Stap 1Stap 1: Informatie over vasectomie

Op deze website vindt u een patiëntenfolder en informatie over sterilisatie bij de man. Leest u de patiëntfolder en informatie aandachtig door.

 

Stap 2Stap 2: Maak een afspraak bij één van de urologen voor meer informatie

Mocht u meer informatie over de ingreep willen hebben dan kunt u een afspraak bij één van de urologen maken. Klik hier om eerst een afspraak te maken voor meer informatie. Mocht u voldoende zijn geïnformeerd door de patiëntenfolder en de informatie over sterilisatie bij de man ga dan naar stap 3.  

 

Stap 3Stap 3: Vul het formulier in op JBZ.nl

Lees hier meer informatie op de website van het JBZ. Om te bevestigen dat u akkoord bent met uw sterilisatie en dat u de informatie goed gelezen en begrepen heeft moet u een toestemmingsverklaring invullen. Ga naar het formulier met de toestemmingsverklaring door hier te klikken. Vul vervolgens uw gegevens in.

 

Stap 4Stap 4: De vasectomie

De voorbereidingen voor de ingreep kunt u in de patiëntenfolder en op de website vinden. Neem uw ondertekende toestemmingsverklaring mee naar uw afspraak. De vasectomie vindt plaats in de hoofdlocatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U moet zich melden op de poliklinische operatiekamer, gebouw B, 1e verdieping, ontvangst 4.

 

Stap 5Stap 5: Let op!

Er is altijd een kleine kans dat een vasectomie niet onder plaatselijke verdoving kan worden verricht. Eerdere operaties zoals een liesbreukcorrectie of operatie op kinderleeftijd in verband met niet ingedaalde testis zijn hiervan meestal de oorzaak. Als u er voor kiest om meteen een afspraak te maken voor een vasectomie, moet u rekening houden met deze mogelijkheid. Er wordt dan in overleg met u een afspraak gemaakt voor een vasectomie onder narcose.

Afspraak

telefoon

   073-553 6010

 

internetklein   Online via Zorgdomein

   Online via MijnJBZ 

Route

routebeschrijving     Routebeschrijving

     Polikliniek Urologie           

openbaarvervoer

     Openbaar Vervoer 

 

Contact

email   

 

 Stuur een email

Volg ons

Instagramklein 

 

Volg het Centrum Voor Urologie via Instagram @centrumvoorurologie