Het Centrum voor Urologie heeft uit het urologische vakgebied meerdere aandachtsgebieden gekozen waarin wij urologische behandelingen van zo hoog mogelijke kwaliteit nastreven. Binnen de aandachtsgebieden kiezen wij voor methodes, medische apparatuur en behandelmethoden waarmee wij op basis van wetenschappelijke onderbouwing deze zorg aanbieden aan de patienten van het Centrum voor Urologie. 

In het menu "Medisch Informatie" hiernaast kunt u meer details en verwante informatie vinden over de urologische aandachtsgebieden en de methodes, apparatuur en behandelmethodes die wij hiertoe gebruiken. Bij sommige aandachtsgebieden vindt u on-line invulformulieren, waarmee wij uw bezoek aan de polikliniek zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.

Behulpzaam zijn de blauwe woorden in de teksten, door erop te klikken springt u naar de grootste encyclopie die internet kent: WikiPedia. Informatie in deze encyclopedie wordt door internetgebruikers bijgehouden en geactualiseerd, waardoor de urologen van het Centrum uiteraard geen verantwoording kunnen dragen voor deze informatie.

Afspraak

telefoon

   073-553 6010

 

internetklein   Online via Zorgdomein

   Online via MijnJBZ 

Route

routebeschrijving     Routebeschrijving

     Polikliniek Urologie           

openbaarvervoer

     Openbaar Vervoer 

 

Contact

email   

 

 Stuur een email

Volg ons

Instagramklein 

 

Volg het Centrum Voor Urologie via Instagram @centrumvoorurologie