In het patientenportaal van deze website kunnen patiënten van het Centrum voor Urologie formulieren invullen waarmee ze zich kunnen aanmelden voor bepaalde onderzoeken en/of behandelingen van het Centrum voor Urologie. Ook kunnen ze deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek.

Uw informatie is veilig

Deelname is altijd vrijwillig. De door u ingevulde informatie wordt uitermate zorgvuldig behandeld, zo is de internet-verbinding die u gebruikt tijdens het gebruik van deze website en tijdens het invullen van de formulieren electronisch versleuteld, waardoor het uitgesloten is dat anderen de informatiestroom kunnen onderscheppen en wordt uw informatie in optimaal beveiligde databases bewaard. Deze informatie is vervolgens uitsluitend in te zien door daarvoor aangewezen medewerkers van het centrum en wordt uitsluitend gebruikt voor de doelen die we hebben aangegeven.

U kunt van de polikliniek of uw arts een code krijgen waarmee u toegang verkrijgt tot de formulieren in het patiëntenportaal. Afhankelijk van uw toegangscode verschijnen hiernaast rechts de formulieren die voor u bestemd zijn. Ook zult u nadat u ingelogd bent specifiek geinformeerd worden.

Inloggen

heeft u een toegangscode ontvangen ? Dan kunt u daarmee rechts hiernaast inloggen om toegang te verkrijgen tot het patientenportaal

De mogelijkheden van het patientenportaal

Om dit moment biedt het patientenportaal de hieronder genoemde mogelijkheden.

Veel succes en hartelijk dank voor uw medewerking,

De medewerkers van het Centrum voor Urologie

 

Afspraak

telefoon

   073-553 6010

 

internetklein   Online via Zorgdomein

   Online via MijnJBZ 

Route

routebeschrijving     Routebeschrijving

     Polikliniek Urologie           

openbaarvervoer

     Openbaar Vervoer 

 

Contact

email   

 

 Stuur een email

Volg ons

Instagramklein 

 

Volg het Centrum Voor Urologie via Instagram @centrumvoorurologie